کلید واژه
هنوز به انتخابات سال 92 حدود 5ماه مانده است و در این اوضاع و احوال ما شاهد اتفاقاتی هستیم که اگر ذهنمان یاری دهد آنها را در سال 88 هم مشاهده کردیم . درست است فضای انتخاباتی یک فضای تقریبا شبیه به هم را رقم میزند اما یک سری فاکتورهایی هم وجود دارد که اگر از آنها غافل شویم امکان بوجود آمدن فتنه ای دیگر در قالبی دیگر نیز وجود دارد .
در این برهه حساس وظیفه ماست که در بین افراد جامعه حضوری فعال و موثر داشته باشیم و آنها را از اتفاقاتی که به ضرر نظام جمهوری اسلامی هست آگاه کنیم .
بدیهی است هر انتخاباتی دارای پنج مرحله است: 1. پیش از انتخابات 2. کاندیداتوری 3. تعیین صلاحیتها 4. تبلیغات 5. دورهی پس از انتخابات
در این مطلب به سرفصل هایی از اتفاقات سال 88 پرداخته که در دوران پیش از انتخابات شکل گرفت و تطابق آنها را با فضای فعلی کشور می سنجیم و انشالله در آینده به مراحل دیگر نیز می پردازیم تا بتوانیم رصد فضای حاکم را انجام داده و عمل به هنگام و به اندازه ای که خواست امام جامعه می باشد صورت گیرد.
اولین فاکتور :آغاز زود هنگام تبلیغات انتخاباتی و تهییج فضای جامعه اولین قدم در سال 88 بود که حدود یک سال مانده به انتخابات شروع شد و در سالی که در آن هستیم نیز شاهد این چنین اتفاقاتی بوده ولی با کمی ملاحظه کاری اما متأسفانه خیلی زودتر از موعد طبیعی آغاز شده است. این موضوع، علاوه بر هزینهزایی برای نظام و کاهش کارآمدی مسئولین که به جای انجام وظیفه به کار تبلیغات سرگرم میشوند، از لحاظ سیاسی و امنیتی هم پیامدهای ناخوشایندی دارد، مانند دامن زدن به رقابتهای جناحی و تشدید اختلاف مسئولین در نتیجهی التهاب فضای سیاسی کشور، تخریب و گاه کنار رفتن بسیاری از نامزدهای محتمل آینده و کاهش ظرفیت حضور افراد صالح در عرصه، زمینهسازی برای دل بستن دشمن به اختلافات داخلی و... .
دومین فاکتور : موضوع تردید در سلامت انتخابات و پاشیدن بذر بیاعتمادی بود که با عنوان تقلب در نهایت سر براورد که متاسفانه در حال حاضر نیز مشاهده می کنیم. استفاده کلید واژه ای به عنوان انتخابات آزاد که این بار هم شبههافکنی و ذهنیتسازی در مورد سلامت انتخابات و شائبهی تقلب در اظهارات فعالین سیاسی، به ویژه عناصر جریان فتنه را بوجود آورده. آغاز تخریب شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات هماکنون رقم خورده است. نامهی علی مطهری به آیتالله جنتی که زمینهساز موجی عظیم علیه دبیر شورای نگهبان از سوی معاندان و مخالفان نظام شد از مصادیق آن است و همچنین اظهارات اخیر آقای هاشمی رفسنجانی در مورد انتخابات آزادو...
متأسفانه بسیاری از رویدادهای سیاسی چند ماه گذشته شائبهی برنامهریزی برای ایجاد التهاب در کشور در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را دارد؛ برگشتن مهدی هاشمی بعد از 3 سال و درست در آستانهی انتخابات، به همراه رفتارهای تحریککنندهی خانوادهی هاشمی به بهانهی بازداشت وی، در کنار افشای دیدگاههای سیاسی این عنصر کلیدی فتنه، نشست و برخاستها و دید و بازدیدهای فعالین جریان فتنه در داخل و خارج، اظهار نظر های افراد سیاسی داخلی و اتفاقات روی داده در دولت و بهم ریختن اوضاع بازار و همه و همه از فعال شدن کانونهای فتنه خبر میدهند.
عبارت معروفی است که «تاریخ تکرار نمیشود، ولی اشتباهات انسانی در تاریخ، تکرارشدنی است.» در فضای سیاسی کنونی کشور، که در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در خرداد سال 92 قرار داریم، شاید بهتر باشد که به این رویداد سیاسی مهم از این منظر نگاه کنیم؛ یعنی با زمینهیابی محرکها و عوامل منتج به فتنهی 88 و تأمل در اشتباهات و خطاهای رخداده در آن مقطع، به استقبال انتخابات پیش رو برویم.
باشد که امت اسلامی همیشه موفق و سربلند از امتحانات الهی بیرون بیاید.
به نکته ی مهمی اشاره کردید . دیدن برخی شباهت ها نگران کننده است
اما سوال مهمی که در این چند وقت ، هنوز برایش جواب مناسبی پیدا نکرده ام این است که در این فاصله ی باقی مانده تا انتخابات ، ما چه باید بکنیم ؟ و مهم ترین وظیفه مان چیست ؟